Praktijk voor Balans en Ontwikkeling

 

Wat doet stress met jou? Hoe heb je geleerd om te gaan met jouw gevoelens? Ben je eindeloos scenario’s aan het verzinnen voor spannende toekomstige situaties, of probeer je vervelende gevoelens juist uit de weg te gaan en niet te voelen?

 

Iedereen heeft in het leven eigen patronen ontwikkeld om met de spanningen en negatieve gevoelens om te gaan. En dikwijls leiden juist deze patronen weer tot vervelende klachten (fysieke spanningsklachten, vermijdingsgedrag, moeite met het omgaan met emoties etc.).

 

Soms gaan we op wilsracht en doorzettingsvermogen zelfs zo ver, dat zich een burn-out intwikkelt. We worden dan gedwongen stil te gaan staan en het leven anders te gaan leven.

 

Praktijk voor Balans en Ontwikkeling kan je met behulp van een coachingstraject helpen om de stresspatronen te herkennen en anders met spanningen om te gaan. Via lichaamsgerichte en inzichtgevende technieken gaan we aan de slag met jouw stresspatronen en verwerf je nieuwe strategieen om met spanningen en negatieve gevoelens om te gaan.

 

Benieuwd wat Praktijk voor Balans en Ontwikkeling voor jou kan betekenen?

Bel voor meer informatie: 06-14 84 67 27 of stuur een e-mail naar: annemariekelambeek@gmail.com.

www.praktijkvoorbalansenontwikkeling.nl