Praktijk Prima-leven is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, relatie, ouder en familietherapie. Dit valt onder psychotherapie, coaching en counselling. Tevens begeleid ik burn-out en stress reductie trajecten, dit kan vallen onder re-integratie en loopbaantrajecten.

 

Voor koppels is er naast gewone relatietherapie en workshops ook nog de mogelijkheid van het doen van ‘losse’ impuls-sessies met Marc en Margreet of Marieke. Dit voor allen die een impuls aan hun relatie willen geven, onafhankelijk hoe goed of lastig het in de relatie gaat.

 

Zomer- en Winterworkshops genaamd WTPO (werkgroep transfomatie en persoonlijke ontwikkeling) zijn open voor een ieder die al ervaring heeft op dit gebied of daar nu toe bereid is om in een intensieve, veilige omgeving (met niet te veel mensen en intensieve begeleiding) dieper willen werken aan wat hij of zij tegen komen in het leven. Om uiteindelijk te willen gaan voor meer rust, vrede en geluk.

 

Prima-leven biedt uitkomst voor diegenen (individueel, familie en voor koppels) die te weinig baat hebben gehad bij eerdere cognitieve trajecten en dus vragen om een andere aanpak. De No-nonsense aanpak, dicht bij de grond methodieken van de praktijk zijn bijzonder effectief. Bijna alle grote verzekeraars dekken (een deel) van de kosten. Voor de programma’ s en de data kunt u terecht op onderstaande-website.

www.prima-leven.nl